Bercianos del real camino
Door: Marion
Blijf op de hoogte en volg Herman
01 September 2016 | Spanje, Bercianos del Real Camino
Dag 19 we zitten wat betreft de dagen ook over de helft.
Vanmorgen in het donker vertrokken, het is nog fris in de morgen, we moeten al een aantal dagen een jasje of vestje aan s morgens. De eerste 16km lopen we goed door, vandaag gaat de tocht langs vele dorpjes dat maakt het wel een stuk gezelliger dan gisteren. We kopen onze lunch in Sahagun en picknicken onderweg. (Wat kan een stuk stokbrood met kaas en tomaat toch lekker zijn) We gaan weer op pad en lopen zo in een kudde schapen . 3 honden leiden de kudde, heel apart in deze wereld.
Op een onverwachts moment komen in tegenovergestelde richting twee leuke Spanjaarden tegen eentje draagt een grote beer op zijn hoofd. Hij paseerd lachend en zegt I Walk to see you smile. Nou dat is gelukt. Wij hadden een big smile. Dat zijn de bijzondere momenten. Na een 27kilometros belanden we na heel het dorp uitgekampt te hebben in een donativo Alberque. Na een heftige woordenwisseling in mijn beste Spaans en Henny haar beste toneelspel hebben we wel de beste plek weten te bemachtigen. Word vervolgd na de gezamenlijk mis en eten.
Lieve Groetjes allemaal.
Buen Camino.
01 September 2016 - 20:41
Mari:
Weer een mooi verhaal heb op internet gekeken maar heel primitief daar en echt ouderwets hier kun je echt goed zien dat de tijd stil heeft gestaan maar morgen weer een dag en op naar leon gr en kusjes voor jullie allemaal mari -
01 September 2016 - 21:07
Jill:
Heel gaaf die schapen, dat maak je hier niet mee.
Geniet van het eten en de mis!
Veel lieve groetjes van Jill (XXXXXX aan Marion)
PS: slaaplekker -
01 September 2016 - 22:08
Frans De Kort, Veghel:
Hoi daar voetje voor voetje,
Op de helft en nu aftellen, dat gaat veel beter dan erbij tellen. Super en jullie hebben het gezellig en daar gaat het toch om. Maak er samen een leuk feestje van. Op naar Santiago. Succes en ik lees het wel.
Groeten Frans en Mia -
02 September 2016 - 07:43
Ans:
Als je achter de tralies vandaan komt kun jullie schaapjes tellen en snurken als een beer.
Wat een fantastisch verslag! Toppie kanjers -
02 September 2016 - 07:48
Frans V D Sande:
Hoi Marion en pelgrims
Al op de helft en ik lees wel dat het allemaal schitterend is en dan de mooie foto s grandioos
Ik wens jullie allemaal veel succes en petje af
Groetjes Fransje -
02 September 2016 - 09:32
Annie:
Goede morgen Op de helft van de dagen.Wat een avontuur leuk om te lezen.Nog veel succes. En een prettig weekend . -
02 September 2016 - 13:55
Franc:
Mooie foto's, prachtige verslagen, veel plezier en ook nog goed weer.
Hoop dat het zo blijft, ik bedoel het weer.
Groetjes en veel succes.